top of page

Planuri personalizate

      Planurile pe care le avem deja pe site, s-ar putea să nu se potrivească perfect cu nevoile tale sau ale micuțului tău. Așa că, pentru a te ajuta, îți putem crea un plan personalizat incluzând doar alimentele permise, nimic mai mult.

   Vom avea nevoie de mai multe detalii, așa că am creat un chestionar care se va deschide apăsând butonul "Comandă". După completarea chestionarului te vom contacta pentru a finaliza planul personalizat.

 15% reducere pentru planul personalizat.

Reducerea va fi aplicată după realizarea planului.

Diet Salad

Plan personalizat - 2 săptămâni

Lei 295

Te rugăm să citești cu atenție!

 

   Acesta va fi un plan personalizat, adaptat nevoilor fiecăruia, în funcție de alimentele permise.

 

   Va conține 5 mese pe zi (3 mese principale și 2 gustări) iar fiecare zi va avea preparate unice cu rețete gustoase și detaliate, însoțite de fotografii.

   Un alt detaliu important este că rețetele NU conțin zahăr, mix-uri de făină, agenți de creștere (praf de copt/drojdie) sau amidon. 

 

   Planul va fi finalizat în decursul unei săptămâni, timp în care ne asigurăm că doar alimentele permise vor fi adăugate. Rețele vor fi complete, verificate din punct de vedere nutrițional pentru a avea nutrienții necesari. Vei avea toate ingredientele și modul de preparare pentru ați fi cât mai ușor cu putință.

 

Atenție!

 

   După completarea chestionarului, vom avea o anamneză pentru a ne asigura că avem toate detaliile iar mai apoi începem crearea planului. După o perioadă de două săptămâni de la începrea planului, vom lua din nou legătura pentru a verifica dacă totul este în regulă.

 

Îți mulțumim!

Felie din natură

bottom of page